COVID. S'obren les cites per a la vaccinació dels joves de 16 a 29 anys

(Contenido en el idioma por defecto)

El dia 30 juny, a les 15 h, el web BITCITA (www.ibsalut.es/cita-previa-vaccinacio-covid-19) ja dona dia i hora perquè es puguin vaccinar els joves de les Illes Balears que tenen entre 16 i 29 anys, franja d’edat entre la qual es troben la majoria dels estudiants de la Universitat de les Illes Balears. Amb la inclusió d’aquest col·lectiu d’edat, l’espai BITCITA queda obert perquè demani hora tothom que hagi nascut entre l’any 1952 i 2005, és a dir, tothom que tingui entre 16 i 69 anys.  

BITCITA és una web molt intuïtiva i fàcil d’emprar. Per tant, per demanar hora per vaccinar-se de la COVID-19 no cal que l’usuari tingui formació prèvia: basta que entri a www.ibsalut.es/cita-previa-vaccinacio-covid-19, introduir-hi el número del document d’identitat o el CIP autonòmic i l’any de naixement. En alguns moments del dia, si hi ha molta gent que hi entra alhora, pot ser que la web se saturi, cosa que s’arregla poc temps després. 

La Conselleria de Salut i Consum recorda que la vaccinació és segura i eficaç per combatre la pandèmia COVID-19, com demostra l’evidència científica. 

Fecha de publicación: 01/07/2021