Els dies 6 i 7 de juliol el Govern vaccinarà de la COVID-19 els alumnes de la UIB que hagin de fer una estada a l'estranger el curs que ve

(Contenido en el idioma por defecto)

No cal que aquests estudiants demanin hora per vaccinar-se, però han de presentar un justificant de l’estada a l’estranger per motius acadèmics 

El Govern de les Illes Balears ha anunciat que els dies 6 i 7 de juliol vaccinarà els estudiants balears que el curs acadèmic 2021-22 hagin de fer els estudis a l’estranger. L’objectiu és que aquestes persones hagin completat la pauta de vaccinació abans de l’agost, per la qual cosa els s’administraran el vaccí de Pfizer i tindran la pauta completa a les tres setmanes de rebre la primera dosi.

El Servei de Relacions Internacionals de la UIB contactarà per correu electrònic amb els alumnes dels programes de mobilitat de la UIB per informar-los-en.

Els estudiants no han demanar hora. Es poden presentar, tant el dimarts 6 de juliol com el dimecres 7 de juliols, als punts de vaccinació habilitats a cada illa:

  • Mallorca: Son Dureta (Palma), Poliesportiu Mateu Cañellas (Inca) i Hipòdrom (Manacor)
  • Menorca: Recinte firal (Maó) i Centre Polivalent Canal Salat (Ciutadella)
  • Eivissa: Recinte Firal d’Eivissa
  • Formentera: Hospital de Formentera

Els estudiants han de presentar un document justificatiu que demostri que són alumnes del programa ERASMUS 2021 o un justificant d’estada a l’estranger per motius acadèmics.

Els menors d’edat han d’anar al punt de vaccinació acompanyats d’un dels progenitors o d'un tutor legal. 

Fecha del evento: 06/07/2021

Fecha de publicación: 05/07/2021