Escaneja sempre el codi QR

(Contenido en el idioma por defecto)

T'has fixat en els adhesius que hi ha aferrats a les taules de l’aula

  1. N’hi ha un que marca quins llocs no s'han d'utilitzar per poder mantenir la distància de seguretat sanitària
  2. N’hi ha un altre que indica el procés que has de seguir per registrar que has estat en aquesta aula, assegut en aquest lloc, a una hora determinada

Per la teva salut, la dels teus companys i la de tothom, és important que utilitzis aquesta opció per registrar la teva presència a l'aula.

Que escanegis el codi QR de la teva taula no vol dir que t'apuntis a cap llista de control d’assistència del professor. Aquest QR és per ajudar-nos entre tots a lluitar contra l'avanç de la COVID-19.

Cal que sempre registris el QR que hi ha aferrat a la teva taula (un mateix codi QR pot ser llegit per diversos estudiants. L'alumne ha de llegir el codi QR més proper d'on estigui assegut), ja que és la manera més efectiva per saber si has estat assegut a prop d'algú que hagi donat positiu de coronavirus o qui has tingut devora en cas que siguis tu el positiu. Així, te’n podrem avisar i també els companys.El procés és molt fàcil:

 

  1. Fes una foto al codi QR i introdueix-hi les teves credencials. O bé,
  2. Entra a <ja.uib.cat/lloc>, introdueix-hi les teves credencials i, després, l’identificador del seient que ocupa el centre del codi QR.

Per favor, recorda que has de fer-ho a cada sessió de classe que tinguis durant la jornada, encara que quedis assegut al mateix lloc quan canviïs d’assignatura.

Així mateix, et donam les gràcies per tenir cura del material, i sobretot, com que les aules tenen una cabuda restringida, recorda que no pots moure el mobiliari de l’aula i que NO pots entrar a l’aula mobiliari d’una altra. 

 

Moltes gràcies per la col·laboració. Entre tots en sortim!

 

Comissió de seguiment de la COVID-19

 Delegat del Rector de Universitat Saludable i Campus

  

Fecha de publicación: 28/09/2021