Escuchar

Formació en línia: curs de cerca d'informació i seminari d'introducció a la videoconferència

(Contenido en el idioma por defecto)

El Servei de Biblioteques de la UIB ha organitzat un curs en línia gratuït de cerca d’informació dirigit a la comunitat universitària. L’objectiu és donar-vos la possibilitat de treure el màxim de profit dels recursos i serveis que ofereix la biblioteca. El curs, a més, permet d’obtenir 1 ECTS. 

Amb «Com cercar informació acadèmica, gestionar la bibliografia i fer un ús ètic de la informació» descobrireu on podeu trobar la informació al marge de Google, com fer una bona cerca, distingir la informació útil i usar-la sense por de cometre plagi. El curs consta de cinc Biblioclips: 

«BiblioExplora: fes teva la biblioteca»

«BiblioCerca: informació acadèmica al marge de Google»

«BiblioÈtica: no és copiar i aferrar»

«BiblioCita: fes-ho amb estil, cita bé»

«BiblioMendeley: una biblioteca al teu ordinador»

Més informació i inscripció a: <https://biblioteca.uib.cat/oferta/serveis/biblioteca_estudiant/biblioclips>

Per altra part, el vicerectorat de Campus Digital i Transmèdia ha organitzat un seminari en línia d’introducció a la videoconferència. Serà el dimecres 26 de març a les 10.30 hores, per facilitar la tasca al personal docent durant el temps que duri l’estat d’alarma.

La videoconferència d’escriptori és una ajuda excel·lent en la docència digital. A Aula digital, hi trobareu BB Collaborate. És una eina de videoconferència en temps real que permet afegir arxius, compartir aplicacions i utilitzar una pissarra virtual per interactuar amb els alumnes. Aquí <ad.uib.es/estudis1920/co…> trobareu l'enllaç a la videoconferència de la sessió.  

Fecha de publicación: 25/03/2020